Sätt stopp för slavhandeln. Imorgon.

jenny

Imorgon är det äntligen dags för eventet Trafficking i verkligheten och i populärkulturen som Malin Roux och jag har planerat ett bra tag nu. Malin grundade RealStars 2010 eftersom hon ville verka för en bättre värld fri från sextrafficking, och RealStars arbetar nu opinionsbildande både nationellt och inom EU. De uttrycker budskapet Fair Sex i både design, konst och mode för att nå och engagera många. Detta gör att det passar som handen i handsken för RealStars och mitt jobb på Bilda – Hantverka Påverka att samarbeta.

RealStars har precis anställt Stefan här i Göteborg för att driva arvsfonds-projektet Creativity for Fair Sex och i höst vill vi starta grupper som utforskar hur Fair Sex-budskapet kan uttryckas i craftivism, design, konst och mode – det ska bli så spännande! Så om du har ett kompisgäng, eller om du som individ vill engagera dig i kampen emot trafficking är det bara att höra av dig till mig på: jenny.sandgren@bilda.nu
Men först och främst: Kom till Bio Roy kl. 17.30 imorgon. Här kommer du till eventet på facebook där du kan anmäla dig och sprida det vidare till nära, kära och alla andra. Här kan du läsa en intervju med mig angående morgondagen som ligger ute på Bildas hemsida.
Oerhört varmt välkomna!

Please join us in fighting the modern slavery of human trafficking. If you pass by Gothenburg tomorrow you are most welcome to Bio Roy at 5.30 pm.

xxx
Jenny

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s