På gång…

Nu är det äntligen vår!
Förutom allt det underbara som händer med varmare väder, blommor och sol som händer också en mängd sköna events som toppar vårkänslorna till tusen. Två av dem har med re-design/re-make/re-do(kärt barn har många namn…) att göra, vilket gör dessa till ett absolut måste för alla som vill vara med och Hantverka Påverka.
Det första jag vill göra reklam för går av stapeln nu på fredag – den dag vi firar världens alla kvinnor – vilket gör att det inte finns någon som helst hejd på hur mycket man kan eller får fira – och anordnas av Räddningsmissionen, Unplugged, och Bilda. I eftermiddag ska jag hålla en re-design workshop för några ungdomar från Unplugged som håller en modevisning med temat ”recycle-wear”. Det blir kul – Kom och kolla!
internationella kvinnodagen affischen
Den andra händelsen jag vill slå ett slag för är de återbrukskurser AnnAn Design anordnar i vår. Dessa låter så inspirerande och mysiga att jag själv kommer försöka få till att gå minst en utav dem (visst blir man sugen på att gå allihop!!!) i april.
återbruk
Det är bara att gå in och anmäla sig bums – det finns ett begränsat antal platser!

Förövrigt kan ni gå in och gilla Hantverka Påverkas facebooksida för att få regelbunden info om vad som är på gång inom Hantverka Påverka området. För det är mycket på gång!

x/jenny

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s