Omstart på bloggen

20121108-092128.jpg

Hej. Vi har byggt om lite. vi tänker att vi startar om lite. lite som när vi gick från att vara bara jag och jenny till att inkludera er. Fast på ett annat sätt. Inte så märkvärdigt egentligen. Bara vidare. Vi har druckit kaffe i timmar, ritat, ritat om, skrivit, formulerat oss, tänkt så det knakar, känt in, byggt ut… Jag har bekantat mig med en ritplatta jag lånat och kommer att ha sjukt svårt att lämna tillbaka…

Nu hittar ni alla inlägg samlade under katergorierna till höger. Lite fler knappar kommer nog tillkomma och lite annat. Vi är inte helt klara. Blir man nånsin det? En logga är på plats, en fin vattenstämpel och lite nya idéer. Tycker ni om det? we do! Det vi gillar nästan mest är att det är lättare för er att kommentera nu. Gör hemskt gärna det! Vi tar gärnast emot kontruktiv feedback eller bara ett hej. Vi blir så himla glada! Känn er som hemma i vårt digitala kreativa vardagsrum. Vi är så glada att du är här.

We made some changes here and hopefully it will be easier for you to comment and share your thaughts with us. We are happy to have you here!

love/ellen

Ja välkomna in, känns lite som att ha tapetserat om i sitt rum och köpt nya möbler, lyxigt känns det!
/j

Annonser

9 thoughts on “Omstart på bloggen

  1. hej:)
    Kul och SNYGGT!
    jag saknar ”fotoremsan” på er, någon slags bild på ”avsändarna” är alltid trevligt! ser att det bara finns en facebook-ikon längst upp i hörnet, ni ska inte länka vidare till pinterest och twitter eller?
    puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s