Good for nothing just pretty och postmodernismen

jag behöver färg. och samtidigt vitt. Ett kalas kanske. fyller ju år snart. eller en sista-minuten? vi var ju aldrig riktigt på nån honeymoon. Fast mest av allt vill jag nog bara vara hemma och vara pigg nog att pyssla och bjuda in den som mä vill pyssla på pyssel-te. Vi kunde göra sånna här good-for-nothing-just-pretty dekorationer som jag hittade här. Massa fina bilder…

Idag åker Jenny till Israel/Palestina. Konstigt. Jag fick sån overklighetskänsla när vi åkte hem från USA i somras. Var världen bara så här liten? Så liten så att jag kunde åka till andra sidan på en dag. Overklighetkänslor ska visst vara vanliga hos oss i den postmoderna tillvaron. Läser om sånt nu i skolan. Ska skriva ett arbete om 70 och 80-talister. Våran diy och bloggyra och kärleken till retro. m.m. Man måste ju inte analysera allt. Men det går.  Skriver kanske lite om det då när jag är klar. Vill ni höra?

I´d sure like to invite someone over and make good-for-nothing-just-pretty-decorations like this one (klick on the image for source)

x/ellen

Annonser

2 thoughts on “Good for nothing just pretty och postmodernismen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s