Vill du ställa ut?

Idag är det juni. O boy vad våren rusat på! Och sedan är det juli. Och sedan augusti. Och då är det dags för årets frizon festival. Och den får du ju inte missa. I år kommer både jag och Ellen finnas på plats hela festivalen. Ellen är med och leder lovsång under gudstjänsterna i Ladan, och jag ansvarar för övriga kreativa uttryck på festivalen bredvid musiken. Detta med ett speciellt fokus på Designverkstan. Och det kommer bli så bra! Alla de ansvarig personer jag har haft kontakt med ärså begåvade, drivna och förväntansfulla inför årets festival så det kan inte bli annat än h ä r l i g a fem dagar!

I år har även DU chansen att medverka, genom att sälja dina alster på designmarknaden. Charlotta, som gör SÅ fina grejer under namnet frualderblad är ansvarig för denna och skriver såhär:

Gillar du att skapa och fixa dina egna grejer? Då kanske Designmarknaden är något för dig? Vi söker nu folk som vill vara med och sälja sina egna handgjorda alster på Designmarknaden. Det som gäller är följande: – Du ska ha skapat och designat dina saker själv – Du får sälja dina saker under hela festivalen men du i egen person ska kunna vara med och sälja dina saker under en dag, ca 6 timmar och får då ett Frizonpass för den dagen – 20% av vinsten av din försäljning går till välgörenhet, något projekt som vi i samråd med Frizon bestämmer Välkommen att höra av dig om du vill vara med. Skicka in en intresseanmälan, gärna med något kort på saker som du gör. Sprid gärna detta mail till dina kreativa vänner. I år söker vi fler som tillverkar kläder.

Om du vill vara med kan du maila Charlotta på
frualderblad@hotmail.com och missa inte att kolla in hennes kreationer på
frualderblad.blogspot.com

Do you want to sell your stuff on the designmarket at Frizon? Send an email to frualderblad@hotmail.com

x/jenny

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s