Hjälp vi flyttar!

20120530-153734.jpgÅh! Nu ska ni få höra! Den senaste tiden har innehållit två fantastiska presenter. Antagligen från the Big Giver, och vi är så glada och tacksamma.
För två veckor sedan blev vi erbjudna, helt oväntat och out of the blue, att flytta in i grannlägenheten -en fyra- som ligger på samma våningsplan som vår och som är 101 kvadratmeter! För oss som inte ens har letat, utan istället koncentrerat oss på att trivas med vårt compact living känns detta som den julklapp man inte orkade börja önska sig för man inte trodde det fanns någon möjlighet att få den – och sen när man får den inser man hur mycket man önskar sig den. Fantastiskt.
Men det slutar inte där. Vi ska även få nya grannar. Och inte vilka som helst. Våra bästisgrannar, lilla es älskade Darling och Tilda har efter en kortare process fått tillåtelse att ta över vår lägenhet vilket betyder att vi nu kommer bo dörr i dörr med balkongerna bredvid varandra. Lite för bra för att vara sant, fast det är sant. So bye bye lägenheten, vi har trivts oerhört bra i dig.

20120530-164350.jpg

20120530-164411.jpgmen det ska bli så roligt att få inreda en ny!

we’re moving!

X/Jenny

Annonser

2 thoughts on “Hjälp vi flyttar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s