distant diying + Two Birds är än en gång = sant!

   
På onsdag smäller det! Då ska Two Birds och distant diying låsa in sig i mina föräldrars hus i Borås, tända en brasa och p r o d u c e r a.  Det är nämligen dags för den underbara duon att spela in sin första skiva. Och då hänger naturligvtis distant diying på och producerar merch till tusen.
I klarspråk betyder detta att Ellen och Emanuel drar med sig två gratisarbetande musiker (Ellens John och klippan Emil) ner i bunkern Bodegan, och distant diying – i detta fallet jag (och Elliot som kommer få hänga på bäst han vill) sitter framför brasan med tusen pysselpinaler utspridda runtom och skapar den ena kreationen efter den andra. Kan det bli bättre?
Det vackraste av allt är att vi för precis tre år sedan var på samma ställe, samma personer (förutom Elliot som inte var född, och Emil som var hos sin fru), och hade vad vi kallade ett kreativt sportlov tillsammans. Vi låste in oss och drömde. Drömde om saker vi ville göra tillsammans. Skapa. Forma. Producera. Utan att ha någon direkt plan. Och utan att egentligen komma fram till något, eller jobba vidare på något.
Men så insåg vi, när vi pratade häromdan, att mycket av det vi drömde om då – för precis tre år sedan – gör vi nu. Och det har liksom bara vuxit fram helt naturligt och otvingat. Och vi blir så tacksamma. Till Gud. Till varandra. Tänk att vi får leva och göra det vi gör. Det tar vi verkligen inte för givet, utan är tvärtom galet tacksamma.
Med det sagt; innan vi kan rapportera från kreativitetsbunkern på onsdag vill jag visa lite hur det såg ut när vi sågs för några veckor sedan och skapade merchandice till Two Birds spelning i Sävedalens missionskyrka på tisdagskvällen. Efter några dagar av kreativt kaos…

…då jenny jobbade h å r t… … medan Ellen mest åt kakor (ha ha, där fick du 😉

skämt åsido – de två fåglarna jobbade faktiskt väldigt hårt
med en ivrig liten sparv som gärna ville vara med…så växte denna kväll fram

Vi var helnöjda och lyckliga. Gå gärna in på Two Birds hemsida och kolla på de filmer de lagt ut. Är väldigt fina. 
Så nu ser vi fram emot processen och resultatet kommande vecka. Ses på onsdag min fina Ellen!
x/Jenny

Annonser

6 thoughts on “distant diying + Two Birds är än en gång = sant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s