Gult är inte fult!

20120209-085153.jpg

En sen afton tog jag tag i det. Den obehandlade träramen på sovrumsspegel fick bli GUL. och som ni ser kan vi ännu en gång konstatera att gult inte alls är fult utan himla fint. Don´t you think?

20120209-085224.jpg20120209-085250.jpg

20120209-085232.jpg

Över spegeln sitter ett litet väggklistermärke från IKEA som förlänger och piffar spegeln lite och sen hänger det… ja… jag vet inte riktigt vad det är än… stora tygflätor, som jag började göra en gång som ”krage” typ, till en klänning, av gamla tygrester. Nu hänger kreationen på nåt sätt där och tjänar som spegeldekoration tills vidare uppdrag. Älskar tjocka tygflätor. Får se vad jag gör. Och när. Förslag?

love/ yellow-loving ellen

ps. glöm inte gilla distant diying på facebook. vi älskar att se era bilder! där finns ofta lite extramaterial eller roliga eller viktiga länkar och klipp. lägg upp era bilder där eller hänvisa till er eller nån annans blogg eller hemsida. och kommentera gärna nedan. Vi blir såå glada! : )

Ä N T L I G E N gjorde du nåt med den gamla ramen 😉 Nä men mer gult åt folket! Jättefint, verkligen. Tänker att det måste göra något med hela dagen när man börjat den med att se sig själv med en GUL ram runt, jag menar – hur kan det bli en dålig dag då?

x/jenny

Annonser

2 thoughts on “Gult är inte fult!

  1. Pingback: grönt är skönt! « distant diying blog

  2. Pingback: Flätad pall? « start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s