Fiffiga syrran

min syster, som jag kallar tuss, är himla fiffig ibland. Se här vad hon gjort. Ett mobilfodral till sin vän. Fint va? kanske du skulle plocka upp till l.a.n.d, jennuschka?

(jenny tyckte att hennes ryska läkare kallade henne för det härom veckan. för ett tag sen tyckte jag min läkare sa ”jag ska be för dig”. hm?? är det vi eller dom som är lite utanför lådan?)

x/ellen

Annonser

4 thoughts on “Fiffiga syrran

  1. Angående Jennuschka så ska du ta det som en komplimang om din ryskalärare kallade dig för det. När jag bodde i Moldavien började folk kalla mig för Linuschka efter ett tag och jag fattade ingenting. Sen fick jag lära mig att det var ett ryskt sätt att bilda ett smeknamn. Tycker det är fint, och funkar typ med alla namn. Väldigt smidigt =) Och, jättefint mobilfodral såklart!

    • Åh, fint. men nu var det min läkare…? Men hon är en väldigt varm person, och jag tror att jag eventuellt bara hörde det mellan raderna, men jag tycker ändå att det lät som Jennuschka. ja, jag tror jag bestämmer mig för det: hon sa Jennuschka 🙂 Å, nu längtar jag nästan efter att gå dit igen, ska vi se om jag har ont någonstans…
      x/jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s